Recensies

Het is voor mij erg waardevol om terug te horen hoe een traject, workshop of coaching is bevallen. 

Scroll verder voor enkele recensies. 

Wil jij zelf een recensie achterlaten? 
Klik dan hieronder op 'contact'. 

Recensies Praktijk Zienderogen

Wendy heeft onze puberdochter geholpen met mooie inzichten. Ze weet nu op welke manier ze het liefst werkt en het beste bij haar past en die haar het meest oplevert. Ze gaat nu uit zichzelf aan het werk. Door deze begeleiding is haar zelfvertrouwen gegroeid. Wendy luisterde echt naar onze dochter, stelde vragen en liet haar nadenken en zelf tot inzichten komen. Zo fijn om te zien dat het kind de ruimte krijgt die het nodig heeft. 

Brigitte

Mijn zoon heeft een coach-beelddenktraject gevolgd bij Wendy. Toen ik merkte dat mijn zoon anders dacht dan de rest heeft hij bij Wendy handvatten gekregen. Na de training heeft hij meer zelfvertrouwen gekregen, hij kon benoemen dat hij anders denkt en durfde daardoor ineens meer. Hij denkt met een warm gevoel terug aan deze tijd. Hij mocht ineens zijn wie hij was, wat een verademing voor hem. 

 

Anoniem

Als echtgenote, werknemer, moeder van jonge kinderen was het voor mij moeilijk om soms een stapje terug te doen en mijn ontspanning te nemen.

Just Relax is een korte reeks workshops waarbij Wendy je makkelijke, praktische, voor het hele gezin geschikte handvatten krijgt. Deze oefeningen en tips zorgden voor een positieve(re) kijk op het leven van alledag en meer rust in mijn hoofd.


Marieke

Zo’n twee jaar geleden kwamen we in contact met Wendy via Relax Kids. Na het stempeltje ADD bij onze dochter was Relax Kids een keer per week haar momentje om haar hoofd leeg te maken. Ze vond het heerlijk, ging beter in haar vel zitten, kreeg meer vertrouwen in zichzelf en leerde een bubbel om haar heen maken tijdens drukte. Iets waar ze nog bijna dagelijks op school gebruik van maakt. Waar wij ons nog steeds druk maakte dat ondanks het stempeltje met bijbehorende aanpassingen er weinig op school veranderde, wist Wendy ons te vragen of wij eigenlijk wel wisten dat dochter een beelddenker is? Nee dus en toen ging het balletje rollen. Veel informatie opgezocht en omdat dochter zich bij Wendy enorm op haar gemak voelde hebben we ook bij Wendy met haar de cursus Ik leer anders gedaan. Ook hierbij vond dochter het heerlijk om met Wendy te werken en vond ze het jammer toen de cursus voorbij was.

Anoniem

Tijdens een workshop heb ik kennis gemaakt met essentiële oliën. Wat een leuke workshop, met veel enthousiasme en kennis van zaken, gegeven door Wendy. Er werd uitleg gegeven over de werking van de oliën en naarmate de avond vorderde werd ik steeds enthousiaster over de oliën en hun specifieke werking. Aan het eind van de avond mochten we twee rollertjes met essentiële oliën mee naar huis nemen om uit te proberen. Vol vertrouwen de olie gebruikt bij verkoudheid en het verlichte direct. Ik ben ook aangenaam verrast door de heerlijke geur. Ik had ook een rollertje voor mijn dochter samen laten stellen en ook zij gebruikt hem graag om rustig te gaan slapen. Graag zou ik nog meer willen experimenteren met verschillende oliën en wellicht een diffuser gaan gebruiken. Aanrader!  

Dion

Isa heeft in korte tijd samen met Wendy grote sprongen gemaakt.

Wendy heeft “echt” contact gemaakt en samen met Isa gewerkt aan haar innerlijke versterking. Isa staat nu haar mannetje, weet wat ze wil en heeft meer vertrouwen in zichzelf.

Iris, moeder Isa (12 jaar)

Bij Wendy kun je zijn wie je bent. Wendy ziet de ander, ook wanneer die ander het zicht op zichzelf verloren is. Zij neemt alle tijd en ruimte voor het kind, zodat het kan opbloeien tot zichzelf. Met engelengeduld en heel veel rust en helderheid heeft zij onze zoon weer los gewrikt. 


Jeske

Ik ben voor Access Bars bij Wendy geweest en tjonge wat een roller-coaster. Het zet energie-stromingen in werking. Langzaamaan beginnen er kleine dingen te veranderen, die uiteindelijk gaan leiden tot grote veranderingen. 

Waarom heb ik gekozen voor Wendy, heel simpel, mijn zoon was zo tevreden praatte met zoveel plezier over Wendy. Hij voelde zich daar echt op zijn gemak, dat ik dacht, als hij dat heeft, dan heb ik dat ook. En zo geschiedde, ik raad Access Bars voor iedereen aan en zeker bij Wendy.

Chantal

Ik heb de begeleiding van Neva als heel fijn en kundig ervaren je hebt iedere keer mijn dochter zover gekregen om te vertellen waar ze moeite mee had. Ze is gegroeid bij je. Dank je wel.

Selma, moeder Neva (12 jaar)