Over mij

Mijn naam is Wendy de Kort (geboren in 1973).
Ik woon samen met mijn vriend, we hebben twee fantastische kinderen (beide hoogsensitief en beelddenkend), bedrijfsleider van ons gezin, coach in mijn eigen praktijk en nog een dag per week flex leerkracht basisonderwijs.

Mijn specialismen zijn Hoogsensitiviteit, Mindfulness, Beelddenken, Relax Kids, Access Bars en Kinderen & Emoties. Ik wil graag dat je je gezien voelt om optimaal tot je recht te kunnen komen.

In 2000 ben ik afgestudeerd als leerkracht. Vol passie en enthousiasme ben ik direct gestart met mijn eerste eigen groep. Op een gegeven moment veranderde het lesgeven voor mij. Met pijn in mijn hart zag ik dat je als leerkracht niet ieder kind meer kon helpen. Er kwam steeds minder tijd voor individuele leerlingen en je kreeg te maken met problematieken waar je niet voor was opgeleid. Ook veranderden de kinderen en leek het onderwijs daar steeds minder op aan te sluiten.

Dit alles maakte dat ik me ben gaan scholen als Kindercoach en snel daarna mijn eigen praktijk ben gestart. Er volgden nog veel cursussen en trainingen om me te specialiseren tot alles wat ik aanbied in mijn praktijk: coaching, training en ontspanning voor HSP.

Door mijn kinderen ontdekte ik dat hoogsensitief ben. De oudste leerde mij om meer naar mijn gevoel te luisteren en de jongste leerde mij om met beide benen op de grond te staan als ik weer eens teveel in mijn hoofd zit. Fijn is dat!

Ondertussen ben ik gegroeid als coach en daarmee mijn praktijk ook. Ooit begonnen als kindercoach, werk ik nu met verschillende leeftijden. Mijn doelgroep zijn hoog sensitieve personen die last hebben van hun gedachten en een te vol hoofd.

Wil jij graag rust en ruimte in je hoofd, van je gedachten naar je gevoel of ondersteuning bij de opvoeding van jouw hoogsensitieve kind? Dan ben je bij mij aan het goede adres. Kijk eens bij mijn aanbod of daar iets staat wat jou gevoelsmatig past.

Contact opnemen kan natuurlijk ook. Een kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend.
Ik ga graag met je in gesprek om te zoeken naar datgene wat jij nodig hebt.

Zowel bij individuele sessies als tijdens groepslessen maak ik graag gebruik van ademhalingstechnieken en essentiële oliën, een zeer waardevolle combinatie.

Recensie

Bij Wendy kun je zijn wie je bent. Wendy ziet de ander, ook wanneer die ander het zicht op zichzelf verloren is. Zij neemt alle tijd en ruimte voor het kind, zodat het kan opbloeien tot zichzelf. Met engelengeduld en heel veel rust en helderheid heeft zij onze zoon weer los gewrikt. 

Jeske